kitara_asas@yahoo.com

~kitara official blog~

Wednesday, 14 August 2013

20 tahun

Assalamualaikum dan salam sejahtera .
huhh . dah semakin membesaq da aku . Bukan pada saiz badan aku yang memang tak boleh disangkal lagi . tapi pada umur aku . dan bersawang sudah blog aku ni kann . hehe .

Semakin besar ni semakin aku takut . banyak tanggungjawab yang kena pikul . macam daebak sangat la kayto . haha . but . that the reality . tahun ni aku dah 20 TAHUN . next year , 21 then 22 then ~ hukhuk .
dah takdak belasan dah di pangkat depan umur aku ,

Alhamdulillah . aku akan sambung pengajian aku sebagai pelajar jurusan mikrobiologi untuk tahun ke 2 . syukur~ Ingat dah tak mampu lagi nak jejak UKM yang tercintaa , chewahh . Alhamdulillah . walaupun taklaa gempak mana result , at least , aku boleh buat mak senyum , abah reply meseg aku pun dah cukup .

After this DEAN LIST ! huuu . mampukah ? aku nak lawan   SITI NORSHAHADA ABDUL HALIM yang menjadi sahabat aku sedari 13 tahun hingga laa sekarang . hoho lama-2 , hope sampai bila-2 . tak . yang lama tu sebab kami satu sekolah dari form 1- form 3 . okayh . berpisah kejap selama 2 tahun . sebab aku pindah . alhamdulillah . jumpa balik minah lampai ni kat matrik . bajet cam haa matrik ni . kira last place bersama la . kononn~ tuptup . haa . ambik ! satu U kao . satu fakulti satu kolej plus satu blok . gedebukk ,. bersama tak kamii ? ada kimia kann ? haha . kalo cerita kat orang ni jawabnyaa
"wow . lamanyaa , hampa ni jodoh sungguh "
 haa . ni malaih sikit . jodoh-2 tu . pelan-2 sikit . kalao la . betul ada kimia sampai ke tuaa . sebelah rumah , satu taman , satu tempat kerjaa ? hurm ~ memang gelak guling-2 la aku . betul tak hada ? bidang pengajian yang nak dekat sama . satu aliran . memang bersama la kutt noh ? doakan kami bersahabat selamanya .

bergaduh , bertepuktampar , pekik terlolong adalah perkara biasa yea . almaklum~ teman sepermainan sewaktu muda-2 dulu sampailaa sekarang . aiceh ~tua dah kaa ?

Pada kesempatan ini saya NURKHALIDA BT MOHAMMAD KHALIL ingin menyusun sepuluh jari memohon maaf atas segala kekhilafan yang pernah saya lakukan kepada sesiapa saja yang mengenali diri ini . ampun dan maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki .
kepada sahabat-2 handai yang disayangi . trimas sebab sudi lagi menyayangi dan berkawan dengan budak gemok ini . semoga tali persahabatan kita hingga akhir hayat sampailah ke syurga . amin~ bff ! aku doakan kita semua dapat berjaya dalam bidang-2 yang kita ceburi .

miss u all so much . sayang hampa ketat-ketat . simpan dalam peti besi .
EX-SKCBM , EX-SKJS , EX-SMKK , EX-SMKBK , EX-SMKSE , EX-KMPP .

selamat hari raya aidilfitri . maaf zahir dan batin .

xoxo
PUBLISH !
hehe

Thursday, 27 December 2012

menangis la pulakk

Assalamualaikum .
haha .
tetiba update pulakk .
jgn sampai demam MENGUPDATE suda .
sedar sikit nak exam .
hurm well .

MEMANG DH SUNTUK .
huh .
yesterday was a day that maybe i'll treasure for the rest of my life . 27/12/12 .
here i want to deliver my appreciation to my bff

SITI NORSHAHADA BINTI ABDUL HALIM .

and my dear roomate

ANISAH BT ISMAIL . haha .

wanna know ? cuakk kn ? aku menangis semalam . gila ! lama kot takk menangis cam tu . seriously . i am shocked of myself . and yang lebih kuat lagi aku terkejut + TERHARU yang membuatkan aku nangis sangat sebab hada cakap

"dah tujuh tahun impian hang ni . dah ada depan mata . tu turning point untuk hang . semua orang ada hak untuk cantik , untuk pandai , untuk ...."
tq sayangsayang sebab ada bila aku perlukan pertolongan dan sokongan . kepada emakk kuu tersayang

FARHANAH MAT HANIF .

 kakak rindu kat mak . sangat mak . bila dah besar ni lagi akak takut . takut takk boleh tolong mak satu hari nanti . doakan kakakk ye makk .
SAYANG MAK KETAT-KETAT .bubuh dalam peti besi .

trying my best to do well in my exam .

okay .
hehe .
xoxo .
PUBLISH !
                                                  bila boleh jadi camni balikk ehh ?