kitara_asas@yahoo.com

~kitara official blog~

Thursday, 27 December 2012

menangis la pulakk

Assalamualaikum .
haha .
tetiba update pulakk .
jgn sampai demam MENGUPDATE suda .
sedar sikit nak exam .
hurm well .

MEMANG DH SUNTUK .
huh .
yesterday was a day that maybe i'll treasure for the rest of my life . 27/12/12 .
here i want to deliver my appreciation to my bff

SITI NORSHAHADA BINTI ABDUL HALIM .

and my dear roomate

ANISAH BT ISMAIL . haha .

wanna know ? cuakk kn ? aku menangis semalam . gila ! lama kot takk menangis cam tu . seriously . i am shocked of myself . and yang lebih kuat lagi aku terkejut + TERHARU yang membuatkan aku nangis sangat sebab hada cakap

"dah tujuh tahun impian hang ni . dah ada depan mata . tu turning point untuk hang . semua orang ada hak untuk cantik , untuk pandai , untuk ...."
tq sayangsayang sebab ada bila aku perlukan pertolongan dan sokongan . kepada emakk kuu tersayang

FARHANAH MAT HANIF .

 kakak rindu kat mak . sangat mak . bila dah besar ni lagi akak takut . takut takk boleh tolong mak satu hari nanti . doakan kakakk ye makk .
SAYANG MAK KETAT-KETAT .bubuh dalam peti besi .

trying my best to do well in my exam .

okay .
hehe .
xoxo .
PUBLISH !
                                                  bila boleh jadi camni balikk ehh ?

Monday, 24 December 2012

At last !

Assalamulaikum . hi guys !
haha .

for so long i didn't update my blog . haha(laugh again) .
its like dream come true to write this entry . well . hurm .
i am now OFFICIALLY a student of UKM . alhamdulillah .
and and . the final exam is around the corner beb ! (mampos aku) . faint !
sekarang baru nak update .

Dah dekat 5 bulan aku kat sini . alhamdulillah . still adapting to the environment . university is TOTALLY different from matrics okay . repeat . TOTALLY different . if you not guard yourself well . then POM ! its drown you away .
seriously . i miss my old days . school , my friends , my own self .

sekarang dah besar . takk boleh dah buat perangai macam budak-budak*iya ka ?
tapi apa apa pun . aku sedang meniti satu fasa baru dalam hidup aku . dan aku sangat takut sebenarnya . makin besar maknanya makin besar tanggungjawab aku .

 nak jadi kecik terus okay takk ? takk payah pikir masalah . huhu .

ha ! nanti aku akan update kawan-kawan aku ehh ?
haha .
nantikan KADFAZ , PFC , N'KERIOSA , and NEAKA . *kalau aku rajin . hehe

okay .
xoxo