kitara_asas@yahoo.com

~kitara official blog~

Thursday, 27 December 2012

menangis la pulakk

Assalamualaikum .
haha .
tetiba update pulakk .
jgn sampai demam MENGUPDATE suda .
sedar sikit nak exam .
hurm well .

MEMANG DH SUNTUK .
huh .
yesterday was a day that maybe i'll treasure for the rest of my life . 27/12/12 .
here i want to deliver my appreciation to my bff

SITI NORSHAHADA BINTI ABDUL HALIM .

and my dear roomate

ANISAH BT ISMAIL . haha .

wanna know ? cuakk kn ? aku menangis semalam . gila ! lama kot takk menangis cam tu . seriously . i am shocked of myself . and yang lebih kuat lagi aku terkejut + TERHARU yang membuatkan aku nangis sangat sebab hada cakap

"dah tujuh tahun impian hang ni . dah ada depan mata . tu turning point untuk hang . semua orang ada hak untuk cantik , untuk pandai , untuk ...."
tq sayangsayang sebab ada bila aku perlukan pertolongan dan sokongan . kepada emakk kuu tersayang

FARHANAH MAT HANIF .

 kakak rindu kat mak . sangat mak . bila dah besar ni lagi akak takut . takut takk boleh tolong mak satu hari nanti . doakan kakakk ye makk .
SAYANG MAK KETAT-KETAT .bubuh dalam peti besi .

trying my best to do well in my exam .

okay .
hehe .
xoxo .
PUBLISH !
                                                  bila boleh jadi camni balikk ehh ?

No comments:

Post a Comment